top of page
часто задаваемые вопросы
 • Ce este sistemul de control adaptiv ?
  SISTEM DE CONTROL ADAPTIV Un sistem inovator de control autoadaptativ care reglează funcționarea cazanului în funcție de cantitatea de aer care trece prin schimbătorul de căldură, ceea ce face posibilă dozarea precisă a aerului necesar pentru arderea combustibilului încărcat. Principalele elemente ale sistemului: un debitmetru cu turbină cu un senzor Hall, care trimite un semnal către controler despre cantitatea de aer care este furnizat pentru a efectua procesul de ardere, senzor de temperatură a gazelor arse care informează despre nivelul său curent. Pe baza datelor colectate, regulatorul cazanului reglează cantitatea de combustibil și aer necesară pentru ca procesul de ardere să atingă temperatura efectivă stabilită de utilizator. Sistemul ADAPTIVE CONTROL îmbunătățește semnificativ eficiența procesului de ardere, ceea ce duce la o reducere a emisiilor de poluanți în atmosferă. Sistemul îmbunătățește semnificativ confortul întreținerii cazanului, eliminând necesitatea de a adapta parametrii de funcționare a acestuia de către utilizator, în funcție de condițiile de funcționare variate ale cazanului.
 • TWIN PARK SISTEM
  TWIN PARK SISTERM O soluție inovatoare care constă în utilizarea a două arzătoare ceramice în cazane de peleți DEFRO separate. Algoritmul controlerului configurat corespunzător controlează funcționarea lor alternativă. Aceasta înseamnă că de fiecare dată când combustibilul este pornit, numai unul din arzătoare este utilizat în fiecare al doilea ciclu. Utilizarea sistemului TSS dublează durata de viață a componentelor unității de aprindere. În plus, în cazul unei defecțiuni a unuia dintre arzătoare, celălalt își îndeplinește funcția, care asigură funcționarea continuă a cazanului. În acest caz, utilizatorul va fi informat despre necesitatea de a înlocui imediat componenta deteriorată.
 • Sistem de protecție a șnecului
  Sistemul de acționare este echipat cu un motor cu angrenaj cu senzor Hall încorporat, care transmite regulatorului electronic informații despre starea activă a alimentatorului, adică despre direcția și viteza de rotație a melcului. În cazul blocării melcului, regulatorul schimbă automat sensul de rotație al melcului (care este apoi împins înapoi) pentru câteva secunde, după care se încearcă depășirea obstacolului din nou. Dacă procesul eșuează, se fac încă două încercări, în care motorul cu roți dințate împinge melcul înapoi și îl menține în această poziție de două ori mai mult. Această soluție elimină procesul de consumare a timpului de înlocuire a știftului în cazul blocării alimentatorului.
 • Cum se controlează nivelul de combustibil la un cazan cu buncăr ?
  Sistem revoluționar de control al nivelului de combustibil J, adaptat pentru a funcționa cu un senzor capacitiv. Când se atinge nivelul minim de combustibil din rezervorul de combustibil, senzorul oprește funcționarea cazanului și utilizatorul primește informații despre necesitatea de a alimenta combustibilul. Avantajul fără îndoială al sistemului este că, după reîncărcarea combustibilului, cazanul poate fi pornit automat.
 • Curățare mecanică sau automată a schimbatorului de căldură
  Pentru a spori confortul de service, cazanele sunt echipate cu un sistem de curățare a schimbătorului de căldură. În funcție de model, cazanul poate fi pornit manual - cu ajutorul unei pârghii sau automat - printr-o acționare electrică. Pentru a facilita procesul de curățare a pereților schimbătorului de căldură, economizoarele sunt încorporate în canalele de ardere ale cazanului, care asigură rotirea gazelor arse, ceea ce mărește revenirea căldurii din gazele arse și reduce emisia de substanțe nocive în atmosferă. Când utilizați un sistem automat, puteți programa perioada zilei și ora pentru curățare.

ТЕХПОДДЕРЖКА

Спасибо за сообщение!

bottom of page